+358 50 5252173 info@zipipopfreud.fi

Ihmismegafoni

Screen Shot 2016-02-26 at 14.30.46

Mikä on ihmismegafoni?

Ihmismegafoni yhdistää joukkorahoituksen ja sosiaalisen median mainonnan toisiinsa luoden väylän yhteisöille levittää heidän omia viestejään entistä laajemmalle.

Miksi se on tärkeää?

Näkyvyyden saaminen PR:n, mainonnan tai markkinoinnin kautta on aina ollut kallista. Sosiaalinen media antaa viestille täysin omansalaisia mahdollisuuksia muuttua viraali-ilmiöksi, mutta vuosien varrella tärkeimmät sosiaalisen median kanavat täyttyvät enenevissä määrin maksullisista viesteistä ja kampanjoista.

Fakta on, että se jolla on rahaa, saa myös äänensä kuuluviin. Rahalla saa julkisuutta ja näkyvyyttä. Vaikutusvalta on aina ollut rikkaiden ja vahvojen etuoikeus, mutta ilmiö on korostunut. Painottunutta sisältöä tuotetaan todella paljon, ja ihmiset saavat enenevissä määrin tiedon sosiaalisista verkostoista lähipiiristään. Objektiivinen, tai vastakkainen tieto ei välttämättä löydä enää perille ollenkaan.

Ihmismegafoni tarjoaa yhteisöille mahdollisuuden jakaa viestiään yhdessä, yhteisön jäsenet voivat rahoittaa suoraan haluamansa viestiä ostamalla juuri sille kohdistettua mainontaa.

Suomen Amnestyn koekampanja

Ensimmäinen kampanja Ihmismegafonilla tehdään yhteistyössä Amnestyn kanssa, kun Amnesty kerää rahoitusta suoraan Trần Thị Thúyn vetoomuksen näkymiselle tuhansille ihmisille. Mitä useampi tukee viestiä, sitä useampi sen kuulee.

Yhdessä saamme aikaan suuremman vaikutuksen kuin maailman varakkaimmat hallitsijat.